OVETATS 2024

ZEBRASS

Les ZeBrass són una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals jamaicans, com el reggae i l’ska, passats pel peculiar filtre de brass band. ZeBrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat d’allà per on passa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BATUCADA LED

Dona llum al teu esdeveniment.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

SLIDERS

SLIDERS és un espectacle on els ballarins sobre rodes ens transporten a un món de dansa, moviment, desplaçaments i acrobàcies espectaculars. Uns ballarins que busquen fluir al màxim sobre els patinets amb un nou ventall de possibilitats, que aquest, ens ofereix. Un espectacle itinerant i estàtic on es realitzen desplaçaments i girs complicats sincronitzats al ritme de la música.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

A LA FRESCA

Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions quotidianes i surrealistes al mateix temps, que portades a l’extrem, esdevenen còmiques. L’espectacle s’inspira en les àvies que a les nits d’estiu sortien (i en alguns pobles encara ho fan) a prendre la fresca i a comentar les anècdotes de la jornada, on qualsevol fet quotidià podia esdevenir una gran història…i és que els carrers sempre seran de les veïnes!!!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

FINGERLIGHTS

En un món de relativa foscor, la qual cosa no vol dir ni trist ni tètric, sinó tot el contrari, uns divertits personatges han fet una troballa d’allò més interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era distret, doncs ara amb aquest descobriment és trepidant. No ens podríem ni imaginar el profit que aquests dinàmics personatges li poden treure a la seva nova joguina. Ens introduïm en el seu món, on hi predomina el passar-s’ho bé; un món poètic , visual i imaginatiu, on tot és possible, fins i tot, convertir la llum en foc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR