EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes de feina per àrea laboral

Ofertes de feina destacades

CONNECT ETT

Comarca Anoia

Fix discontinu

Jornada intensiva

Institut de l'Ecoedició

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

GRUP PERALADA

Peralada (Girona)

Indefinit

Jornada completa

Indefinit

Jornada completa

Indefinit

Jornada completa

Empresa frigorista, instal·ladors de fred industrial, A/C i clima centralitzat, Instal·lació i ventes de maquinaria per la Hosteleria i Manteniment...

Comarca Bages

Indefinit

Jornada completa

GRUP PERALADA

Peralada (Girona)

Indefinit

Jornada completa

.

Barcelona (Barcelona)

Indefinit

Jornada completa

De duració determinada

Indiferent

Empresa multinacional del sector automoció.

Província Barcelona

De duració determinada

Jornada completa

Entrades recents del nostre blog

  • Quina informació ens aporta l’informe de la vida laboral?

    L'informe de la vida laboral és un document clau en el desenvolupament professional de qualsevol persona, ja que resumeix de manera detallada la trajectòria laboral registrada per la Seguretat Social. Aquest document no només serveix per a recordar on i quan s’ha treballat, sinó que també ofereix informació sobre els drets com a treballadors. En […] La entrada Quina informació ens aporta l'informe de la vida laboral? se publicó primero en Blog Infofeina.

    Llegir més
  • Reclutament i selecció de personal

    El reclutament i selecció de personal no són tasques fàcils. Descobrir el candidat idoni requereix un gran esforç, dedicació i hores de treball. No obstant això, no es tracta de sumar hores a l'activitat, sinó d'optimitzar el seu rendiment. Selecció i reclutament de personal Pel reclutament i selecció de personal en una empresa, aprofitar al […] La entrada Reclutament i selecció de personal se publicó primero en Blog Infofeina.

    Llegir més
  • Com demanar un augment de sou?

    Sol·licitar un augment de sou no és només una qüestió de necessitat personal, sinó un reflex del teu valor professional i contribució a l'empresa. Sigui pels anys transcorreguts, o els diferents càrrecs i responsabilitats adquirides, és habitual que vulguis avançar i rebre un salari d'acord amb la feina que fas. En aquest article, t'ajudarem a […] La entrada Com demanar un augment de sou? se publicó primero en Blog Infofeina.

    Llegir més
  • La comunicació no verbal en una entrevista de treball

    La comunicació no verbal a una entrevista és un aspecte clau en el procés comunicatiu a l'hora de persuadir, captivar o simplement respondre les preguntes per a una entrevista de treball. Els experts afirmen que amb prou feines un 7 % de la comunicació en una entrevista de treball és verbal. Tenint en compte que […] La entrada La comunicació no verbal en una entrevista de treball se publicó primero en Blog Infofeina.

    Llegir més

Empreses que utilitzen Infofeina

20anys
publicant ofertes

333.875candidats/tes
la nostra plataforma

1.126ofertes de feina
que et podem oferir