Restaurante El Jovent de Colera

La Nostra Carta

Restaurant El Jovent, des de 1982

Gaudiu d’una gran varietat de carns a la brasa a la nostra barbacoa i amb el bon temps podreu assaborir els seus plats a la nostra magnífica terrassa.

Restaurant El Jovent a Colera, Girona

Una cocina para ser degustada con todos los sentidos

El Restaurant El JOVENT està situat a Colera (Girona, Alt Empordà), municipi de l’Alt Empordà, on la tranquil·litat convida a passejar a la vora del mar o fer excursions per les seves muntanyes per després gaudir d’un bon àpat al nostre restaurant, on us oferirem un tracte d’allò més familiar. El Restaurant El Jovent, que també disposa d’un espai a l’aire lliure per poder assaborir els seus plats amb més plaer, s’ha guanyat a pols un lloc entre els més desitjats.

Al restaurant El Jovent podrà gaudir d’un agradable menjar. La carta està dissenyada per a tots els gustos amb una gran varietat de plats, des d’uns macarrons casolans fins a un “suquet” de rap o canelons de llamàntol sense oblidar-nos de les magnífiques paelles. Al Restaurant El Jovent també podrà realitzar tota mena de celebracions, aniversaris, sopars d’empresa, reunions familiars, banquets, batejos, etc …, tots els serveis necessaris per a garantir la comoditat esperada de qualsevol esdeveniment.

Veniu i deixeu-vos portar pels plats que us prepararem amb un estil senzill però alhora interessant.

Des de la seva inauguració l’any 1982, el restaurant El Jovent a Colera ha evolucionat fins ara, oferint cada dia una millor oferta culinària.

Els Plats

cuina casolana i variada