RMR Acadèmia d'idiomes a Vic

Acadèmia d'idiomes

Vic

Torelló

PUJA AMB NOSALTRES
PREPARACIÓ PELS EXÀMENS OFICIALS
ARA ET TOCA...
Previous slide
Next slide

La qualitat i l'èxit dels nostres alumnes són la nostra prioritat

  • Més de 30 anys d’experiència avalen la nostra professionalitat.
  • Més de 5000 alumnes han gaudit dels serveis del nostre centre, i 500 alumnes confien cada curs en el nostre Pla docent.
  • Disposem d’aules acollidores, equipades amb les últimes tecnologies, per crear un entorn propici per a l’aprenentatge.
  • El nostre professorat està altament qualificat, compost per professionals locals, nadius i treballant de manera coordinada i en equip.
estudiar

T'oferim diverses modalitats d'ensenyament per adaptar-nos a les teves necessitats: classes en grup, grups reduïts i classes particulars.

A més, establim convenis amb empreses per a la formació del seu personal, proporcionant una formació rellevant i aplicable al món laboral.

Estem preparats per a ajudar-te a superar els exàmens oficials per avançar amb la societat, acreditar el teu nivell i garantir el teu futur.

I si tens la intenció de realitzar una estada a l'estranger, ens encarreguem de tota la tramitació.

Flexibilitat d'aprenentatge

La nostra matrícula està oberta durant tot l’any, perquè puguis apuntar-te en el moment que millor et convingui. Oferim cursos intensius durant el mes de juliol, una oportunitat perfecta per aprofundir en l’aprenentatge de l’anglès, el francès o l’alemany en un període concentrat de temps. Aprofita aquesta oportunitat única per fer avançar les teves habilitats lingüístiques i aconseguir els teus objectius amb confiança.

Matrícula Oberta TOT L'ANY
· Curs per a joves i adolescents.
· Preparació d'exàmens B1 - B2 - C1 - C2.
· Cursos de speaking per adults i per empreses.
· Cursos Intensius al JULIOL
· Convocatòries d'exàmens oficials...
  
No et quedis sense títol!
· Anglès - Francès - Alemany.
· KET - PET - FCE - CAE - CPE

Descobreix el món de les llengües amb nosaltres

Aprèn Anglès, Francès i Alemany de manera divertida i efectiva amb els nostres cursos especialitzats. El nostre equip de professors nadius i qualificats t’acompanyarà en aquest apassionant viatge lingüístic. Obre les portes a noves oportunitats i connecta amb el món a través del poder de les paraules.

Aprèn idiomes en el seu entorn natural

Les nostres estades lingüístiques a l’estranger et permetran viure una experiència immersiva única. Gaudeix d’un aprenentatge intensiu mentre descobreixes noves cultures i fas amistats internacionals. Amb acompanyament constant i activitats emocionants, aquesta és una oportunitat perfecta per créixer personalment i millorar les teves habilitats lingüístiques de manera significativa.

 Estudiantes de la escuela Saint Clares - Oxford

St. Clare's: Educació Internacional d'Excel·lència a Oxford

Descobreix St. Clare’s, un col·legi independent i internacional des de 1953, situat a la prestigiosa ciutat d’Oxford. Amb una àmplia experiència, ofereix cursos de la millor qualitat per a estudiants de tot el món.

 Calle con edificios de Tamwood

Tamwood: Aprenentatge d'anglès i aventura a Whistler

Descobreix Tamwood, l’escola d’anglès ubicada a Whistler, un dels principals complexos turístics del centre d’Amèrica del Nord, a només 2 hores en cotxe de Vancouver.

Grupo de estudiantes haciendose foto en Belmullet

Belmullet i Leixlip: Descobreix l'autèntica Irlanda mentre aprens anglès

Belmullet i Lexlip, situades en un entorn natural, tranquil i privilegiat, amb una gran varietat d’activitats, són perfectes per aprendre anglès mentre gaudeixes de la cultura irlandesa i del seu entorn natural.