Polseguera  

 

 

Les preguntes mÚs freqŘents

 

Aquest directori porta des del 2003, per˛ tot va comenšar amb Polseguera.com pel juny del 1999. Vam pensar que un directorio per ajudar els nostres visitants a trobar recursos interessants, i organitzat curosament per categories podria Ússer d'utilitat.

Aquest lloc Ús gratis per a tothom, i tÚ prioritat per l'usuari a la recerca d'informaciˇ. Cal que el webmaster prenga aš˛ en consideraciˇ, i envie la seua web a la categoria mÚs adient. SerÓ beneficiˇs per a tothom.

Si per casualitat coneixes alguna pÓgina web que consideres interessant per als altres, per˛ que no Ús teua, escriu-nos o suggereix-la polsant acÝ. Si ens vols fer cap comentari o suggeriment, envia'ns un correu electr˛nic.

Observa que Polse.org es troba disponible en tres idiomes: anglŔs, castellÓ i catalÓ, i cada llengua contÚ recursos diferents. Aquells que cerquen pÓgines en castellÓ o anglŔs poden prÚmer amb el ratolÝ el logotip de mÚs amunt o emprar l'opciˇ de canvi de llengua de mÚs avall. GrÓcies.

Tot seguit, incloem les preguntes mÚs freqŘents:


1.  Com s'organitza el directori?

2.  Puc pagar perquŔ la meua pÓgina surta primer?

3.  El meu lloc web ja Ús al directori. Cal que el torne a enviar?

4.  Cal enviar les pÓgines web manualment?

5.  Es permeten duplicats?

6.  Puc intercanviar enllašos amb Polse.org?

7.  ╔s de franc enviar una web a Polse.org?

8.  Puc enviar directoris d'intercanvi d'enllašos?

9.  Puc afegir la meua web a diferents categories?

10.  Accepteu tots els recursos en aquest directori?

11.  QuŔ feu per combatre l'enviament de duplicats o massiu?

12.  No tinc pÓgina web, per˛ necessite fer publicitat de quelcom.

13.  Quina Ús la forma de contacte?

14.  QuŔ passa si us faig arribar la meua web a una categoria que no tÚ cap relaciˇ amb all˛ que ofereix o n'hi ha una altra millor?

15.  Vaig enviar la meua web fa algun temps, per˛ no es va validar

16.  Puc comprar anuncis patrocinats?

En castellano    ź—╗    In English

 

1. Pregunta: Com s'organitza el directori?

   Resposta: Per categories i les pÓgines mÚs visitades es mostren primer. A mÚs, pots emprar el quadre de recerca.

   Comenšament de pÓgina
2. Pregunta: Puc pagar perquŔ la meua pÓgina surta primer?

   Resposta: Ho lamentem, per˛ no pots. No obstant aix˛, sÝ que pots en Polseguera.net: el nostre directori comercial, o alternativament pots comprar enllašos directes. Escriu-nos per a mÚs informaciˇ.

   Comenšament de pÓgina
3. Pregunta: El meu lloc web ja Ús al directori. Cal que el torne a enviar?

   Resposta: Si un recurs ja hi Ús, no l'has de tornar a enviar. Per a modificar un recurs, usa l'opciˇ "Modifica recurs". ╔s mÚs avantatjˇs.

   Comenšament de pÓgina
4. Pregunta: Cal enviar les pÓgines web manualment?

   Resposta: Hem notat que alguns usen programes per tal de fer-nos arribar la seua pÓgina. Ac˛ pot semblar ˙til, car hom la insereix en molts cercadors i directoris alhora, per˛ sincerament creiem que Ús un error, puix que molt freqŘentment les pÓgines ens arriben malament, cosa que ens fa perdre temps, i, a mÚs, ens resulta molesta. Normalment no les donem d'alta. Aconsellem fer-ho manualment.

   Comenšament de pÓgina
5. Pregunta: Es permeten duplicats?

   Resposta: Volem que tothom tinga igualtat d'oportunitats. Sols admitim la pÓgina principal. No desitgem duplicats. Ara bÚ, si un recurs es troba en catalÓ, anglÚs o castellÓ, no cal dir que es pot afegir a les tres llengŘes: sˇn independents. No obstant aix˛, per a afegir una pÓgina en castellÓ o en anglŔs cal pagar una sola vegada 10 euros. Tanmateix, pots comprar tants anuncis patrocinats com vulgues.

   Comenšament de pÓgina
6. Pregunta: Puc intercanviar enllašos amb Polse.org?

   Resposta: Polse.org no Ús un directori d'intercanvi d'enllašos. Tanmateix, si enllaces Polse.org, et tornarem el vincle des de Polseguera.com en la categoria escaient.

   Comenšament de pÓgina
7. Pregunta: ╔s de franc enviar una web a Polse.org?

   Resposta: SÝ, totalment gratu´t en catalÓ. En anglŔs i castellÓ s'ha de fer un pagamen ˙nic de 10 euros.

   Comenšament de pÓgina
8. Pregunta: Puc enviar directoris d'intercanvi d'enllašos?

   Resposta: Si tens un directori destinat exclusivament a posar els enllašos d'intercanvi d'altres webs, no l'envies. Si la web Ús un directori solament, per˛ amb l'objectiu d'oferir recursos interessants, potser siga donat d'alta.

   Comenšament de pÓgina
9. Pregunta: Puc afegir la meua web a diferents categories?

   Resposta: NomÚs la pots afegir a una categoria. Escull la mÚs adient.

   Comenšament de pÓgina
10. Pregunta: Accepteu tots els recursos en aquest directori?

   Resposta: Si la pÓgina no hi Ús, no es troba en construcciˇ, tÚ contingut i no implica un duplicat, probablement es validarÓ. Empra maj˙scules nomÚs quan calga. Observa que no volem imperialisme, colonialisme, xenof˛bia ni violŔncia (legal o ilĚlegal). Si dectectem aš˛, rebutjarem l'enllaš.

   Comenšament de pÓgina
11. Pregunta: QuŔ feu per combatre l'enviament de duplicats o massiu?

   Resposta: Prohibim l'entrada a les webs afectades. Si necessites modificar un recurs, no el tornes a enviar. Empra l'opciˇ de modificaciˇ de recursos. Nota que els recursos vedats no s'esborren del directori, per˛ que els respectius webmasters no podran remetre'ls un altre cop, encara que podran modificar-ne els detalls. Usa el quadre de recerca per comprovar si un enllaš ja hi Ús.

   Comenšament de pÓgina
12. Pregunta: No tinc pÓgina web, per˛ necessite fer publicitat de quelcom.

   Resposta: Usa els anuncis classificats de Polse.net. Sˇn gratis.

   Comenšament de pÓgina
13. Pregunta: Quina Ús la forma de contacte?

   Resposta: Escriu a info@polse.org o utilitza el formulari de contacte de Polseguera.com. Els comptes de Hotmail/Live/Msn/Outlook han d'emprar el formulari, o no rebran cap resposta.

   Comenšament de pÓgina
14. Pregunta: QuŔ passa si us faig arribar la meua web a una categoria que no tÚ cap relaciˇ amb all˛ que ofereix o n'hi ha una altra millor?

   Resposta: La canviem a la mÚs adient. Per tant, si no hi Ús, empra el quadre de recerca per veure si ha estat validada en una altra different.

   Comenšament de pÓgina
15. Pregunta: Vaig enviar la meua web fa algun temps, per˛ no es va validar

   Resposta: Comprova que no es trobe al directori, i si no hi Ús, escriu-nos. Podria tenir vedat l'accÚs, la qual cosa passa quan no es remet correctament i s'ha emprat algun programa. Llegeix les altres preguntes tambÚ, si et plau.

   Comenšament de pÓgina
16. Pregunta: Puc comprar anuncis patrocinats?

   Resposta: SÝ, tant a les recerques com a les categories. Pots pagar segons els clics rebuts, o 2 euros al mes per anunci.

   Comenšament de pÓgina
 ę Tots els drets reservats   www.polse.org   (Polseguera)   info@polse.org